The Beckmann BROMS

Attenuator

Dessa boxar är avsedda att anslutas mellan rörförstärkare och högtalare. Som bekant så blir soundet rundare och ”snyggare” när volymratten börjar närma sig 50%, det är nu det börjar bli väldigt stark ljudnivå. För att undvika hörselskador kan man stoppa ljuddämpande föremål i öronen, detta är nu ett onödigt förfarande. Har du en Box från BECKMANN så är det bara att vrida ner själva utnivån. Det betyder att din förstärkare låter med det rätta soundet men betydligt tystare, detta är till 100% steglöst reglerbart.  En annan fördel med dämpningen är att du vid inspelning med mikrofon kan använda känsliga stormembranmickar vilket annars kan vara svårt pga. för starkt ljudtryck, du kommer att vidga frekvensomfånget och dynamiken.

Om du väljer en box med lineout option, så kan du skicka den signalen till ett mixerbord eller en annan förstärkare för ett nytt sound.

Hittas på hyllorna i musikaffärerna i MALMÖ och Köpenhamn. Du kan besöka 4sound eller MalmöMusikaffär  som båda mina produkter på hyllan. Mickes Gitarrer och förstärkare i Helsingborg är ytterligare en ÅF.  Självklart kan du höra av dig direkt till mig om du har lust, detta är närproducerat i gruvan på Javelinstreet i MALMÖ.

När Stones släppte Sticky fingers fattade jag att grannarna skulle klaga så jag mekade lite och  så föddes denna produkten. Nu har jag återuppväckt boxen och jag rekommenderar att du testar den hos någon återförsäljare. BROMSEN finns med effekttåligheter från 50Watt till 200Watt, dessutom kan alla boxar fås med sk. TWIN funktion dvs. att man ställer en kompnivå och kan växla till en solonivå.

LITET URVAL

GLITTERBOXEN, den är till för förstärkare upp till MAX 50W.

50green-5301

Samtliga produkter är signerade och har ett serienummer,

produkter-0964

Om du behöver koppla in fler element till din stack måste du tänka så att impedansen blir rätt.

logg-demos-104 news-5301

___________________________________________________________________________________________________

 

 

JAVELIN STREET
Spjutgatan 13
se-21228 MALMÖ

+46 – (0)73 – 2099398

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *